Informasjon
- Dato: 28. sep. 2023 - 16:00 - 18:30
- Sted: Reindyrka
- Se kart
- Arrangør: Bærekraftighelse, Reindyrka og ØKOVEKA Bergen
- Tema: økologisk, Fermentering, fermentertegrønnsaker, fermenteringskurs
Lær deg alt du trenger å vite om fermentering på dette hands-on kurset!
Hvorfor burde alle spise fermentert mat? Hva er fordelene for helse og miljø? Hva er grunnprinsippene?
Vi skal lage 4 nydelige fermenteringsprosjekter, som du selvfølgelig ta med deg hjem; blandt annet surkål etter original oppskrift.
Vi bruker økologiske råvarene direkte fra Reindyrka og du får oppskriftshefte og mange smaksprøver, så kom sulten!
Vi bruker økologiske råvarene direkte fra Reindyrka og du får oppskriftshefte og mange smaksprøver, så kom sulten!
Påmelding: Johanna@matmagi.no
Pris: 699kr
Pris: 699kr
NB. Det er trapp ned til kurslokalet