Hopp til innhold

Lær deg surdeigspizza i bakerovn

Har du noen gang smakt på surdeigspizza?

En seig og luftig deig men sprø på kantene! Nam bare å glede seg!

Informasjon

  • Dato: 17. sep. 2024 - 15:00 - 18:00
  • Sted: Bergen Kaffebrenneri.Kong Christian Frederiks plass 6, 5006 Bergen
  • Se kart
  • Arrangør: Sabines surdeig, Bergen kaffebrenneri, ØKOVEKA Bergen
  • Tema: Surdeigspizza, Vedfyrt pizzaovn, bakekurs
Vi lærer om starter og surdeig!
Vi lærer om mel typer.
Alle får lage en deig og tar den med hjem til å stekes.
Alle får en starter og oppskrifter med.
Vi steker flere små pizza i vedfyrt bakerovn! Spennende!
Ta med: bakebolle, tresleiv eller go slikkepott, klede, digitalvekt, lite glass med lokk.
Max 12 plasser

Kontaktperson

Sabine Henlin
Tilbake til toppen