Lær deg surdeigspizza i bakerovn
Har du noen gang smakt på surdeigspizza?
En seig og luftig deig men sprø på kantene! Nam bare å glede seg!
Informasjon
- Dato: 17. sep. 2024 - 15:00 - 18:00
- Sted: Bergen Kaffebrenneri.Kong Christian Frederiks plass 6, 5006 Bergen
- Se kart
- Arrangør: Sabines surdeig, Bergen kaffebrenneri, ØKOVEKA Bergen
- Tema: Surdeigspizza, Vedfyrt pizzaovn, bakekurs
Vi lærer om starter og surdeig!
Vi lærer om mel typer.
Alle får lage en deig og tar den med hjem til å stekes.
Alle får en starter og oppskrifter med.
Vi steker flere små pizza i vedfyrt bakerovn! Spennende!
Vi lærer om mel typer.
Alle får lage en deig og tar den med hjem til å stekes.
Alle får en starter og oppskrifter med.
Vi steker flere små pizza i vedfyrt bakerovn! Spennende!
Ta med: bakebolle, tresleiv eller go slikkepott, klede, digitalvekt, lite glass med lokk.
Max 12 plasser
Kontaktperson
Sabine Henlin