Hopp til innhold

Kreativ fermentering med Johanna

Dette kreative fermenteringskurset passer for nybegynnere, og dere som allerede har vært med på tidligere kurs.

Informasjon

  • Dato: 18. sep. 2024 - 16:00 - 18:30
  • Sted: Reindyrka Strandgaten 21, Bergen
  • Se kart
  • Arrangør: Bærekraftighelse, Reindyrka, ØKOVEKA Bergen
  • Tema: fermentertegrønnsaker, råvarer, lær å fermentere, økologisk fermentering
Vi skal lære

- å lage russisk salat etter original oppskrift (ligner på kimchi)
- viderefermentering med hvitløk
- hvorfor fermentering er så nyttig for helse og bærekraft
- hvor lett det er å begynne med surdeigsbrød
Alle får med seg (glutenfri) surdeigsstarter og oppskriftshefte! 
Ta med kniv, skjærebrett, forkle, stor skål og 4 syltetøy/ fermenteringsglass glass (1 glass bør være 0,5l)
Pris: kr 699,-
Påmelding
Johanna@matmagi.no

Husk å komme sulten; det blir en del smaksprøver!
Obs, det er trapp ned til kurslokalet.

Kontaktperson

Johanna Dyngeland
Tilbake til toppen