Webinar: Hvordan øke økologisk produksjon i Trøndelag
I anledning ØKOUKA vil vi sette søkelys på økologiske produkter,
og spesielt poteten.
Informasjon
- Dato: 13. sep. 2024 - 09:00 - 10:30
- Sted:
- Se kart
- Arrangør: Grønt Kompetansesenter Mære-Skjetlein
Satsingen Mer trøndersk mat i offentlige måltider er i gang, og framover vil stadig flere lokale råvarer, sesongråvarer og økologiske produkter bli å finne på tallerkenen, i måltid servert av det offentlige. Framgangsmåten vil være en råvare av gangen, fra jord til bord.
I anledning ØKOUKA vil vi sette søkelys på økologiske produkter,
og spesielt poteten. Og vi spør:
- Hvordan er tilgangen på økologisk potet i Trøndelag?
- Hvorfor produsere økologisk, og hva må til for å lykkes?
- Hvordan kan satsingen Mer trøndersk mat i offentlige måltider bidra til å øke etterspørselen og markedet for økologisk potet,
også utover de offentlige måltidene?