ØKOUKA Rogaland
Bli med på Norges største feiring av økologisk mat og landbruk - fra Agder til Finnmark!
Få smaksopplevelser og sanseopplevelser, åpne økologiske gårder, mat- og dyrkningskurs, vinsmaking, hagevandringer, markeder, foredrag, filmvisninger, seminarer og mye mer – denne uka kan du både lære og praktisere økologi!
ØKOUKA er årlig en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka viser frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytter det til din hverdag.
Kontaktperson
-
Thomas SmedsvigStyreleder Økologisk Rogaland, kontaktperson ØKOUKA RogalandTelefon: 905 96 989E-post: thomas@smedsvig.no
Hva skjer?
-
Kortreist 2024
-
Hvordan får vi mer økologisk mat? (strømmes også)
-
Rundtur med gårdsbesøk på Jæren
-
Forskningsløypa på Ullandhaug økologiske Gård
-
Webinar: Enkelt forklart: Slik får du økogodkjenning
-
Kurs i økologisk fermentering og konservering med Ola Klepp fra restaurant K2
-
Hagevandring og grønnsakskåring hos Varatun parsellhage