Maten lages på enkle, lokale råvarer og Liz (Elizabeth Gundersen) & Cecilie Dawes i Food Studio lærer bort nyttige tips og triks underveis. Workshopen holdes på Factory Tøyen. Vi høster råvarer så lokalt som mulig, sanker ugress i området rundt oss, høster grønnsaker i Geitmyra skolehage, kjøper egg fra Tøyentuppene og brød fra Håndbakt i etasjen under. I dette arrangementet får dere bli med å høste råvarer, tilberede maten og best av alt, smake på den! Aldersgrense: passer for ungdom fra 12 år og oppover 🙂 --------------------------------------------------------------------------- Liz / Elizabeth Gundersen er kokk og helhetlig ernæringsrådgiver og har tidligere jobbet 10 år som privatkokk for Michael Jordan. Cecilie Dawes er lærer og grunnlegger av Food Studio. De har begge lang erfaring med å formidle gjennom arrangementer fra "jord til bord".
Takk til Viken Fylkeskommune for økonomisk støtte til dette arrangementet som vi arrangerer i samarbeid med Økouka. --------------------------------------------------------------------------- Antall plasser er 10 stk. Gratisbilletter er tilgjengelig på foodstudio.no
For spørsmål, eller dersom du allikevel ikke får til å delta -> send mail til: cecilie@foodstudio.no
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC. Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan optimalisere brukeropplevelsen. Les mer om informasjonskapsler