Kokkekurs for ungdom
Vi inviterer ungdom med på en matopplevelse utenom det vanlige.
Informasjon
- Dato: 19. sep. 2024 - 16:00 - 19:00
- Sted: Geitmyra Makultursenter
- Se kart
Vi inviterer ungdom med på en matopplevelse utenom det vanlige. Maten lages på enkle, lokale råvarer og Jacob og Mira lærer bort nyttige tips og triks underveis.
Workshopen holdes på Geitermyra Matkultursenter, en oase midt i byen. Vi høster råvarer så lokalt som mulig, sanker ugress i området rundt oss, kjøper egg fra Tøyentuppene og brød fra Håndbakt.
I dette arrangementet får dere bli med å høste råvarer, tilberede maten og best av alt, smake på den!
Alder: passer for ungdom fra 12 år og oppover.
Kurset holdes av kokkene Jacob Nodeland Germain & Mira Beckstrøm Laurantzon. De har lang erfaring med å lage mat sammen med barn, både fra kurs, skolekjøkkenundervisning og ville vandringer i skog og mark.
Maks. 10 plasser. 120,- kroner.
Tid: 16:00 - 19:00.
Påmelding til: https://okouka-oslo.hoopla.no/event/2275244119
Dette arrangementet er støttet av Økouka Oslo og Viken Fylkeskommune.