Informasjon
- Dato: 24. sep. 2023 - 13:00 - 16:30
- Sted: Vippa
- Se kart
- Arrangør: Økouka Oslo
Vi skal bruke deilige, økologiske råvarer rett fra jorda og lære å lage mat fra grunnen av som kommer til å smake kjempegodt.
Barna vil lære om:
- Fermentering
- Oppbevaring
- Næring i råvarene
- Hvordan jobbe som en kokk
- Fermentering
- Oppbevaring
- Næring i råvarene
- Hvordan jobbe som en kokk
- Hvordan stelle i stand til middgasselskap
Husk å ta på deg de klærne du vil ha på deg i middagsselskapet!
_______________________________________________________________________________________________________________
Maks 15 plasser.
Kurset er støttet av Økouka Oslo og Viken Fylkeskommune.
Pris: 100,- pr barn.
Påmelding: https://okouka-oslo.hoopla.no/sales/event/3964281103
Kurset er støttet av Økouka Oslo og Viken Fylkeskommune.
Pris: 100,- pr barn.
Påmelding: https://okouka-oslo.hoopla.no/sales/event/3964281103
Tid: 13:00 - 16.00
Kurset holdes i “Leiligheten” på Vippa Mathall.
Kurset holdes i “Leiligheten” på Vippa Mathall.
________________________________________________________________________________________________________________
Kurset holdes av kokkene Jacob Nodeland Germain & Mira Beckstrøm Laurantzon. De har lang erfaring med å lage mat sammen med barn, både fra kurs, skolekjøkkenundervisning og ville vandringer i skog og mark.
Kontaktperson
Mira Laurantzon Laurantzon
E-post: mirabeckstrom@hotmail.com
Telefon: 45219397