Hopp til innhold

Fermentering og sylting av grønnsaker for videresalg med Nofima

Ta i bruk gamle ideer og metoder for oppbevaring av grønnsaker. Fermentering og sylting er effektive metoder for langtidslagring.

Informasjon

  • Dato: 19. sep. 2024 - 18:00 - 21:00
  • Sted: Søndre Modum Ungdomsskole
  • Se kart
  • Arrangør: Økouka Buskerud, Nofima
  • Tema: fermenteringskurs
Ta i bruk gamle ideer og metoder for oppbevaring av grønnsaker. Fermentering og sylting er effektive metoder for langtidslagring.
Hva må til for at produktene kan selges videre?
Ceclia Klippe fra Nofima på Ås er kursinstruktør.
Arrangementet er et samarbeid med Økologiprogrammet og Buskerud Bygdekvinnelag
Max 16 plasser
Kurset er fulltegnet

Kontaktperson

Ketil Jørstad
Tilbake til toppen