- Foredrag med Gry Hammer, salg&boksignering av den nye boka hennes. - Innføring i surdeigsbaking med bakeeksepert Kristine fra Enklere Bondeliv - Hands on fermenteringskurs med Kerstin fra Slettene Hage. - Vi avslutter med felles langbordsmåltid i drivhuskaféen på Slettene hage. Det blir suppe, fermenterte godsaker og nybakt brød!
Inkludert i FERMENTFEST: -Foredrag med Gry Hammer. -Innføring i surdeigsbaking hvor dere lærer bretteteknikk. Denne får dere med et stort nybakt brød hjem. - Fermenteringskurs med Kerstin. Sammen lager vi blant annet Kerstins Vitaminbombe Kimchi og annet dere får med hjem. Endel av de økologiske grønnsakene kommer fra Slettene hage. - Måltid med suppe, fermenterte smakshevere og knasende brød.
Mer info kommer. Hold av datoen- Begrenset antall plasser.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC. Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan optimalisere brukeropplevelsen. Les mer om informasjonskapsler