Kjøkkensjef Benajmin Dogan kommer med et spesielt Økouka tilbud mandag til fredag i uke 39:
Rabatt: Økologiske raw food kaker og dagens suppe med hjemmebakt økologisk brød serveres med 25 % rabatt hele uka.
Quiz: Hver dag i Økouka legges det ut et spørsmål på TilStede sin Facebook- side. Blant de som svarer mest og best trekkes en vinner av et gavekort på kr 500 som kan brukes i restauranten.
TilStede mat og mer er Vest Agders eneste restaurant med Debio sitt serveringsmerke i sølv! Det betyr at minst 50 % av råvarene restauranten bruker er økologisk. Her er litt mer om TilStede mat og sin filosofi:
TilStede mat og mer -en bærekraftig restaurant!
Vi jobber alltid for å bedre vårt økologiske fotavtrykk!
Det å være “økologisk” betyr mye for oss. Vi ønsker ikke bare at maten i seg selv skal gi fra seg et økologisk fotavtrykk, men hele bedriften skal ha en økologisk tankegang. Målet er å ta vare på oss selv og våre omgivelser. Vi i er i dag en Debio sølv godkjent restaurant, og vi jobber alltid for å bli bedre!