Økodagen Bodø

23. september 2017, 11.00 | Bodø økologiske besøkshage, Thalleveien 8009 Bodø | Nordland

Arrangør: Bodø økologiske besøkshage

Sted: Bodø økologiske besøkshage, Thalleveien 8009 Bodø, Nordland

Tidspunkt: 23. september 2017 kl 11.00

Avsluttes: 23. september 2017 kl 15.00

Billettpris: Gratis deltakelse, - bli med!

Arrangementet på Facebook

ØKODAGEN arrangeres for første gang i Bodø!

Vil du være med på årets happening på Rønvikjordene?
Lørdag 23. september samles flere av byens økologiske aktører for å spre kunnskap og engasjement om og for økologisk mat, og inviterer til Natur og Kultur i skjønn forening.

Du vil blant annet få konsert under åpen himmel, lokale smaksopplevelser, omvisning i grønnsakshagen og møte med ulike gårdsdyr.

Bodin gård inviterer byens store og små til å hilse på kalvene.
Bodø Andelslandbruk, Vågøynes Parsell hager og Bodø Økologiske Besøkshage benytter anledningen til å vise deg hvordan man kan drive et bylandbruk. Her kan du få en omvisning av hagen, smaksopplevelser til inspirasjon og matglede og servering basert på lokale varer fra Rønvikjordene. I tillegg er det salg av ureist frø og grønnkål og et musikalsk innslag. Er du nysgjerrig på hvilke grønnsaker som er mulig å få til i et arktisk klima? – så er dette rette stedet å være.

4H-gården byr på traktorkjøring og visning av bikube. Her kan du besøke dyrene som bor på gården, få deg kaffe og vafler i kafeen eller kjøpe gårdens egen honning eller varer fra Stein bakeri.

I forbindelse med Økouka er det arrangementer i mange norske byer for å spre kunnskap og engasjement om og for økologisk mat. I år er Økouka siste uka i september. Ettersom det er første gangen Bodø arrangerer økodagen, vil aktiviteterne samles rundt en dag.

Velkommen til sanselige opplevelser for store og små.
Håper vi sees!

< Tilbake til kalenderen