Kurs i surdeigsbaking

25. september 2017, 18.00 | Gamleveien 90, Lillesand | Agder

Arrangør: Avigo Grønnmat

Sted: Gamleveien 90, Lillesand, Agder

Tidspunkt: 25. september 2017 kl 18.00

Avsluttes: 25. september 2017 kl 20.00

Passer for: alle

Billettpris: Kr 200, Påmelding: Innen 20. september til post@gronnmat. Påmeldingen er BINDENDE.

Kursleder Une Qvale formidler i en teoretisk og en praktisk del kunnskap om håndtering av surdeig og starter samt helsefordeler ved baking med surdeig.

På kurset vil du få innføring i:

  • Hvordan og hvorfor bruke surdeig
  • Hvordan lage gode og magevennlige hverdagsbrød ved hjelp av surdeig
  • Pleie av din surdeigsstarter, slik at den får et langt liv
  • Surdeigens mange anvendelsesområder

Du får med hjem en sprell levende surdeigskultur og oppskrifter, slik at du enkelt kan komme i gang med bakingen.

GLUTENFRIE alternativer vil også bli presentert.

Påmelding: Innen 20. september til post@gronnmat. Påmeldingen er BINDENDE.

Kursavgift: Kr. 200,-

< Tilbake til kalenderen