Fermenteringskurs med Paleoterapeuten

22. september 2017, 17.00 | Finnes Kafé, Ladeveien 9C, Lilleby, 7041 Trondheim | Sør-Trøndelag

Arrangør: Paleoterapeuten

Sted: Finnes Kafé, Ladeveien 9C, Lilleby, 7041 Trondheim, Sør-Trøndelag

Tidspunkt: 22. september 2017 kl 17.00

Avsluttes: 22. september 2017 kl 20.00

Billettpris: 650

Arrangementet på Facebook

Lær deg fermentering med Andreas Dønåsen fra Paleoterapeuten under ØKOUKA Sør-Trøndelag!

Fermentering er en eldgammel konserveringstradisjon som betyr å «legge forholdene til rette». En mikrobiologisk nedbryting av maten/drikke fører til at næringstoffene blir lettere tilgjengelig og spennende smaker kommer frem. Maten styrker fordøyelsen og tilfører tarmen gode bakterier. Nyere forskning viser at tarmfloraen har en vesentlig betydning for vår fysiske og mentale helse. En god tarmflora er derfor helt avgjørende for å holde seg frisk og samtidig føle seg bra.

KURSINNHOLD

Teori:

Fermentering – for opplevelse, helse og miljø
Hvorfor fermentere?
Hvilke fordeler har fermentert mat?
Hva kan fermenteres?
Hvordan gjør man det?

Praktisk:

Deltakerne lager sin egen versjon av sauerkraut, fermentert gulrot og andre fermenterte grønnsaker.
Vi lager spennende og smakfull mat som gjør magen frisk og glad!

Grønnsaker og krydderier er inkludert i kursavgift.

Utstyr som deltakerne tar med selv:
– skjærebrett
– Kjøkkenbolle
– God kniv
– Rivjern
– Rotskreller
– 2 norgesglass/glass med stor åpning(ca 0,4L)

Pris: 650,-

*Det krever ingen spesiell forkunnskap eller erfaring for å bli med.

Påmelding:
send «navn + fermentering + øko-uka» til post@paleoterapeuten.no
innen 16.sep.

Kurset holdes i tredje etasje over Finnes Kafé.

Les mer om Paleoterapeuten her:
http://www.paleoterapeuten.no/
Og her:
www.facebook.com/paleoterapeuten

< Tilbake til kalenderen