En stor ØKOTAKK til GODT BRØD

Godt Brød startet i 1995 med et heløkologisk bakeri i Bergen. På Grünerløkka åpnet de i 2001. I anledning ØKOUKA inviterer de til gratis frokost. Vi takker for den beviste holdningen til Godt Brød og deres samarbeidspartnere. Vi kommer gjerne igjen!

Gratis økologisk frokost med gode råvarer fristet mange! (FOTO: Svein Gunnar Kjøde)
Gro Helene Andersen er daglig leder på Godt Brød på Grünerløkka. Hun tar økologiske valg med den største selvfølge. Tusen takk! FOTO: Svein Gunnar Kjøde)
Rørosmeieriet lanserte sin nye yoghurt med tyttebær og serverte skjørost, tjukkmjølk og gårdsmelk blant annet! (FOTO: Svein Gunnar Kjøde)
Ingenting er som en mild høstmorgen og deilig økologisk frokost med god kaffe! (FOTO: Svein Gunnar Kjøde)

 

Birte Usland fra Norges Bondelag holdt en tale og fastlo økologisk landbruk er viktig. (FOTO: Svein Gunnar Kjøde)
Salatbonde Anders Hørthe forklarte hva et innebærer å dyrke økologisk. Han driver Smaksriket (FOTO: Svein Gunnar Kjøde)
Det ble servert mye sunt og godt, blant annet juidser fra Balholm og Råjuice. Men hvem kan stå i mot fristelsen å ta i mot en bolle? (FOTO: Svein Gunnar Kjøde)

 

Tusen takk til Godt Brød!