Barnematkurs

Tid: 24.09.15, 11.30-14.00
Sted: Mesaninen, 2. etasje i Mathallen

Arrangør: Margit Vea og Mathallen Oslo

Kurs for nybakte foreldre

Lær hvordan du lager hjemmelaget babygrøt på tre minutter og babyens første middagsmoser. Vi snakker om babystyrt mattilvenning og det blir smaksprøver til store og små.

Barnematen som lages ut fra rene råvarer hjemme på kjøkkenbenken, er og vil alltid være den beste starten i livet. Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet.

Kursholder er Cecilie Rørvik som jobber for Margit Vea. Margit Vea AS er opptatt av at alle barn har rett til god mat som gir dem både god helse og spennende smaksopplevelser. De jobber for at det skal bli enklere for familier, barn og voksne å få til en ny og god start med god og ren mat, og da er økologiske råvarer en selvfølge.

Deltakeravgift: Kr. 545,- per person*
*Dette inkluderer kurs, mat og oppskriftshefte som du får med deg hjem
Påmelding her

Foto: Erik Røed