Melkemøte på Mathallen

RÅ MELK TIL SALGS?

Hvorfor kan vi ikke kjøpe rå melk i Norge? Er det farlig? Hva skjer med melka under pasteurisering? Hva gir en melk smak og kvalitet, og hvordan er utvalget av meierivarer i Norge? Hva mener melkebøndene? Og hva mener forskerne? 

Vi har invitert melkebønder, kokker og forbrukere, forskere, Mattilsynet og foredlingsbedrifter til dialog om muligheter og begrensinger for salg av rå melk i Norge.

Kjøkkensjefen på gourmetrestauranten MAAEMO, Esben Holmboe-Bang, forteller om smak, kvalitet og mangfold. Pascale Baudonnel, prisbelønt fransk-norsk yster, deler erfaringer fra Norge og andre land.

Det blir smaking av melk i tillegg til salg av ost fra biodynamiske gårder.

Tid: Tirsdag 23. september kl 16.00-19.00
Sted: Matsalen på Mathallen Oslo
Arrangør: Biologisk-dynamisk Forening